top of page

Synt 4.11.18

JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄTerveys:
16.9.2023 Sydän: ei sivuääntä 
28.5.2022 Polvet 0/0 (yli 3v)
7.8.20 Silmät: ei perinnöllisiä silmätauteja
belle1.jpg

Belle - Blenmarin Heart of Gold
 

Bellen tarina

 

Belle syntyi Tampereella kennel Blenmariniin, Mariannen hellässä hoivassa. Bellellä on yksi blenheim värinen sisko. Kun meille tarjoittiin mahdollisuus saada tämä pieni prinsessa kotiimme emme voineet kieltäytyä. Belle on yhteistyö koira ja virallisesti meillä sijoituksessa. Belle on syvästi ihmisten koira. Hän on herkkä ja herttainen tyyppi. Vaikka on ajoittain hieman ujo tietyissä tilanteissa löytyy tytössä myös pippuria toisissa tilanteissa. Hän voi myös olla aikamoinen diiva, ja selkeästi brittiläisten hienostorouvien sylikoirien jälkeläinen. Belle aistii myös ihmisensä tunnetiloja ja osaa "lohduttaa" jos on tarve. Välillä hän haluaa pomottaa myös ihmisiä ja mikäli ei onnistu muuten hän "nostaa todellakin metelin". Hänen parhaat leikkikaverit on Molly, Jasmine ja Fanny-pentu. 

 

Belle on osallistunut pentunäyttelyihin josta paras saavutus on ROP pentu. Virallisisista näyttelyistä Belle on palkittu erinomaisella. Belle ei oikein viihdy näyttelykehissä, eikä siksi viitsitä häntä sillä kiusata. Belle on meidän sylichampioni

Keväällä 2022 Bellelle syntyi ensimmäinen pentue, kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Belle hoiti mamma-hommat erinomaisesti ja mikäli terveystulokset on ok, tulemme todennäköisesti käyttämään häntä vielä jalostukseen.

bottom of page