top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa meidän kotisivuille!

Perheeseemme kuuluu cavalier-tytöt Vicky, Molly, Windy, Belle, Jasmine, Fanny ja Julia, sekä minä, Lotta Allén-Ollas, mieheni sekä kaksi jo täysi ikäistä nuorta. Asumme Porvoossa keskustan laidalla. Koiriemme hoitoon osallistuu koko perhe, vaikka virallisesti olen toistaiseksi kennelin nimen takana yksin. 

Ensimmäinen cavalier, Bamse (Pilliwink´s Heart-Rocker) muutti perheeseemme lasten ollessa 5 vuotiaita, vuonna 2007, ja valloitti koko perheen leikkisellä luonteellaan. Seurakoiraa halusimme ja sellaisen myös saimme. Jo aika pian huomasimme että Bamse kaipasi kaveria joten vuonna 2009 perheeseemme muutti Capo (FI MVA Pilliwink's Lucky man in me). Capo on se koira joka sai meitä kiinnostumaan näyttelyistä ja jalostuksesta, ja siitä se sitten lähti - koirahulluus nimittäin. Koiriemme esittelyt löytyvät sivuiltamme

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin vuonna 2010 ja kasvattajan jatkokurssin vuonna 2011. Kennelnimi Heartman´s myönnettiin vuonna 2011. Ensimmäinen pentueemme syntyi vuonna 2016, monen vuoden odottelun jälkeen. Olen allekirjoittanut kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja olen seuraavien yhdistyksen jäsen: Suomen kennelliitto, Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys sekä SuKoKa (Suomen koirakasvattajat). Toimin myös Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen hallituksessa sekä Cavalieryhdistyksen jalostus- ja terveystoimikunnan puheenjohtajana. 

Kasvatustyöni on hyvin vähäistä ja lähinnä harrastusmielessä. Yhdistelmät on sellaisia mihin itse uskon ja mistä haluaisin itse pennun itselleni, pitää tuntua oikealle. Itselleni merkkaa terveyden lisäksi luonne, haluan että meiltä lähtevät pennut on reippaita ja avoimia. Yritän yhdistelmissä nähdä kokonaisuuden ja tavoitteena on kaunis, terve ja reipas cavalier joka tuo omistajalleen yhtä paljon iloa kun omat koirani tuovat minulle. 
Päivitän ajankohtaiset asiat säännöllisesti nettisivuille ja Fb-sivuille, Blogi on jäämässä historiaan.

Tässä pieni tarina omasta kasvatustyöstäni joka julkaistiin Cavalier-lehteen 1/2021 ja jatko-osa lehdessä 2/2021
https://bamsecapo.vuodatus.net/sivut/noviisin-kasvattajan-paivakirja

 

*Kennelnimi Heartman´s,  juontaa juurensa meidän “pikkupoikien” nimistä. Bamse, meidän “esikoisen” virallinen nimi on Pilliwink´s HEART-Rocker ja Capon nimi Pilliwink´s Lucky MAN in me. Molemmat koirat ovat olleet minulle hyvin tärkeitä joten halusin että jäävät ikuisesti muistiin.*

Lotta Allén-Ollas

puh 0400993369 iltaisin

c.allen-ollas@hotmail.com

 


 

5492890.jpg
Lotta 2022.jpg
242678311_6463835756961719_7796597611631985624_n.jpg
bottom of page