top of page

Jasmine - FI CH Heartman's Princess Jasmine

Jassun kuva.jpg

Syntynyt 22.12.2019


Jasmine jalostustietojärjestelmässä

 

 

Terveys:

16.9.2023 Sydän: ei sivuääntä 

28.5.2022 Polvet 0/0

28.5.2022 Silmät: ei perinnöllisiä silmätauteja


 

Jasminen tarina  

 

Jasmine on meidän oma kasvattimme. Jasmine syntyi toisena pentuna Windyn ensimmäisessä pentueessa. Windyn synnytys oli rankka, johtuen siitä että ensimmäinen pentu tuli väärin päin ja jäi jumiin synnytyskanavaan. Jasminella oli kaksi bt- veljeä, josta toinen kuoli heti seuraavana päivänä mutta toinen Theo-veli jouduttiin lopettamaan 4 viikkoisena lyhyen mutta vakavan sairastelun jälkeen joka ilmeisemmin johtui vaikeasta synnytyksestä ja hapenpuutteesta. Alusta asti oli selvää että ainoa tyttö jäisi kotiin. Jasmine on touhukas, iloinen ja helppo cavalierpentu joka rohkeasti, jos ei kuitenkaan tyhmänrohkeasti, lähde tilanteisiin. Toivon Jasminesta näyttelyharrastuskaveria, joskin koronavuosi on vaikuttanut siihen että ei olla pahemmin ehditty treenaamaan.

 

Jasmine on osallistunut kolmeen pentunäyttelyyn, ja kaikista hienosti ROP. Nuorten luokan avasi hienosti varasertillä ja heti seuraavana päivänä oikea serti erikoisnäyttelyssä. Nuortenluokassa hän on myös ollut ROP ja saanut toisenkin sertin. Alkukesästä 2022 Jasmine valioitui Suomen muotovalioksi. Hänellä on myös kaksi CACIBia.

Jatkamme harrastusta niin kauan kun tuntuu kivalle.

 

Jasmine, arvostetun tuomarin Juha Kareksen sanoin :

 

"Koiran tullessa kehään huokaisin. Tämä koira vangitsi katseeni ensi silmäyksestä. Eikä siitä silmiä tarvitse irti saadakkaan. Mikä ihana narttu. Upea pää. Hieno purenta. Kauniit silmät ja korvat. Täydellinen kallo. Erinomainen koko. Tähän kokoon täydellinen rintakehä, luusto ja runko. Harvinaislaatuisen hyvä takaosa. Aivan erinomainen turkki ja väri. Koira liikkuu erinomaisella mitalla, kantaa itsentä täydellisesti. Ihana esiintyjä. Tämä koira kruunaisi Windsorin linnan kauneudellaan."

bottom of page