top of page

Vicky  Vickan - Höwelinan Quun Tytär

p7100166-3_2.jpg

synt 24.7.2013

Vicky JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ

Terveys:
9/ 2023 sydän ultrassa sivuääni 2/6 

8/2020 sydämen kuuntelutulos: ei sivuääni epävirallisesti yli 7 vuotta
6/2021 Sydämen kuuntelutulos: sivuääni kuuluu 1/6 oireeton
11.5.17  silmätutkimus: ei perinnöllisiä silmäsairauksia
​ 11.5-17 Polvet: 0/0 (yli 3v)

geenitestattu :
episodic falling- CLEAR (terve)
curly coat& dry eye – CLEAR (terve) 

Vickyn tarina 

 

Jo monta vuotta tyttäremme oli haaveillut iki-omasta koirasta. Pitkään haavessa oli kirjava cavalier, sellaisesta oli tytön lisäksi haaveillut perheen mies ja poika. Aina ei kuitenkaan mene niin kun kuvittelee vaan 'kohtalo' puuttuu peliin. Vicky syntyi ainoana tyttönä Capon ja Hetan pentueeseen Höwelinan kenneliin Helsinkiin kesällä 2013, Capon kasvattajan syliin (joka kuulema silloin sanoi hän 'tämä tyttö menee Capon perheeseen' - ja niin tulikin.) Vickylla on kolme veljestä, 1 ruby veli ja 2 b&t veljeä.

 

Pieni suloinen ruby-tyttö Vicky muutti syyskuussa -13 meidän tytölle sydämen ja sylin lämmittäjäksi sekä koko perheen lemmikiksi!Vicky on ennenkaikkea seurakoira, iloa ja piristystä tuo tuo pikkuinen prinsessa meidän arkeen. Vicky (tai Vickan) on aktiivinen, sporttinen, iloinen, avoin ja erittäin ystävällinen tyttö. Moni ihminen ihastuu Vickaniin syvästi. Vickanilla on isot ja viisaat silmät sekä aina heiluva häntä, joka ottaa kaikkia ihmisiä ystävällisesti vastaan. Olemme erittäin onnellisia että päädyimme Vickaniin, emme ole katuneet päivääkään! 

 

Vicky on osallistunut pariin pentunäyttelyyn, josta molemmista hienosti ROP-pentu. Vicky on myös osallistunut virallisiin näyttelyihin, useimmiten palkittu ERInomaisella ja hänellä on yksi vara-serti. Vicky tulee jatkossa osallistumaan silloin tällöin.

 

Vickania ei tulla enää käyttämään jalostukseen. Vaikka Vickanissa ei varsinaisesti mitään vikaa olekaan olemme päätyneet tähän ratkaisuun, omistajan toiveesta. Vickanin ensimmäinen pentue jäi myös hänen viimeiseksi.

bottom of page