top of page

Windy - Heartman's Moon Princess

21231628-1795272717151403-8361181386754194165-n_1.jpg

synt. 26.1-16

Windy JALOSTUSTIETOJÄRJESTELMÄSSÄ

Terveys:
16.9.2023 sydämen kuuntelutulos: ei sivuääni yli 7v
7.8.20  silmätutkimus: harmittomat kolesterolikiteet
​12.6.19 Polvet: 0/0

Vanhempien geenistatuksien perusteella 
CC& DE Clear
EF Clear 

Windyn tarina

 

Windy on meidän ensimmäinen oma kasvattimme! Häntä odotimme monta vuotta. Aivan alusta asti haaveeni oli saada itselleni jatkoa meidän omista koiristamme. Tämä unelma toteutui kun astutimme Vickanin, komealla ja jo herrasmiehen ikään päässyt Romeolla. Toiveessa oli että syntyisi edes yksi narttupentu ja toivemme toteutui. Windylla olisi alunperin ollut kaksi sisarusta mutta ne eivät valitettavasti selvinneet. Koska Windylla ei ole sisaruksia, otimme heti kun Vickan - emä tämän salli, koko lauman avuksi pennun kasvatukseen. Oman äitinsä lisäksi, Molly-täti on osallistunut pennun hoivaamiseen ja leikittämiseen. Pojat toimivat myös opettajina, näyttäen mikä on sallittua ja mikä ei.

 

Windy on poikamme oma koira, mutta koko perheemme osallistuu luonnollisesti koiran hoitamiseen. Windy oli pentuna hyvin aktiivinen ja villi pentu, joka rohkeasti lähti tilanteeseen kun tilanteeseen.  Windy on ihmisten koira ja pitää kaikesta huomiosta mitä ikinä saakin. Aikuisena Windy on rauhoittunut ja on hyvin kiltti ja pitkämielinen koira. Windy viihtyy sekä yksin että seurassa. Hän hakeutuu mielellään ihmisten syliin rapsuteltavaksi välillä hän nauttii suunnattomasti kun saa olla yksin liikenteessä ilman koiralaumaa.

 

Windylla on kaksi pentuetta, jota hän hoiti erinomaisesti. Ensimmäisestä pentueesta kotona asuu Jasmine, Heartman´s Princess Jasmine ja toisesta pentueesta Fanny, Heartman´s Whirlwind. Windy on osallistunut pentunäyttelyihin ja saanut oikein mukavat arvostelut, paras saavutus on VSP-pentu. Windy on myös osallistunut virallisiin näyttelyihin ja palkittu pääosin erinomaisella, joukossa myös SA:ta. 

bottom of page