top of page

Pennut
Seuraavat pennut aikaisintaan loppuvuodesta 2024 - alkuvuodesta 2025 Fannylle, Heartmans Whirlwind

Neverland.jpg

Pennun hankinta

Cavalier on varmasti maailman kultaisin ja herttaisin koirarotu joka soveltuu lähes kaikille. Tietoa rodusta löydät Suomen cavalierkingcharlesinspanieliyhdistyksen kotisivuilta sekä Suomen Kennelliiton rotuesittelystä. Tästä pääset Cavalieryhdistyksen uudistettuun rotuesitteeseen

Pennunhankinnasta löytyy kattavasti tietoa Cavalieryhdistyksen sivuilta.  Tästä pääset tutustumaan Cavalieryhdistyksen pentuoppaaseen. Pentuopas on pullollaan tietoa pennun hoidosta..

Valitettavasti rodustamme löytyy perinnöllisiä sairauksia minkä takia suosittelen että jokainen pennunetsijä perehtyy erittäin huolellisesti Cavalieryhdistyksen sivuilla olevaan terveysosioon sekä mielellään myös rodun jalostuksen tavoiteohjelmaan (JTO)

Pennunostajan etiketti-sivulla voit löytää tietoa miten löytää kasvattajan ja pennun :)Heartman's pennut

Kennel Heartman's on  pienestä sekalaumasta koostuva kotikennel. Pentuja syntyy harkitusti ja hyvin harvakseltaan, ei edes vuosittain. Pennut syntyvät omassa rauhassa makuhuoneesaamme ja pentujen kasvaessa siirtyvät pentukehään olohuoneeseemme, lauman keskelle. Pennut kasvatetaan rakkaudella ja vain sellaisista yhdistelmistä mihin itse uskon. Yritän yhdistelmissä nähdä kokonaisuuden ja tavoitteena on terve, avoin ja tasapainoinen kaunis koira joka tuo samanlaista iloa sen omistajalle, kun mitä minun koirani tuovat minulle. Haluan että meiltä lähtevät pennut ovat reippaita ja avoimia!

​Kaikki pennut ovat luonnollisesti eläinlääkärin tarkistamia, rekisteröityjä ja asianmukaisesti hoidettuja. Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä vastuuntuntoisiin kotiin. Mukaan tulee pentupakkaus, kirjalliset ohjeet sekä kasvattajan tuki. Otan myös pennuille Agrian Piilevät viat-vakuutuksen.  Liitän myös uudet pennunostajat ensimmäiseksi vuodeksi Cavalieryhdistykseen. 


Kiinnostaako oma Heartman´s pentu?

Pennuille toivon ennenkaikkea löytäväni rakastavia ihmisiä jotka sitoutuvat koiraan koko sen eliniän. Kasvattajana pidätän itselleni oikeuden valita jokaiselle pennulle sopivan perheen, päätöksen pennun myynnistä teen vasta kun olemme tavanneet (en myy osamaksulla!). 

Mikäli Heartman´s pentu kiinnostaa ota rohkeasti yhteyttä, ensisijaisesti sähköpostitse (också på svenska). 
Kerro vähän itsestäsi, perheestänne ja minkälaisesta pennusta olisit kiinnostunut. Vaikka en pidä nk jonotuslistoja, niin pidän kuitenkin mielessä mahdolliset kiinnostuneet ja sopivat perheet. Olen pieni kasvattaja ja etsin ennenkaikkea pennulle sen oikean kodin. Mikäli pentu on kovin lupaava voin myös joskus sijoittaa narttukoiran luotettavaan perheeseen (ks Suomen Kennelliitto sijotussopimus). 

sähköpostitse: c.allen-ollas(at)hotmail.com
puhelin: 0400993369 (iltaisin klo 18-20)
också på svenska :) 

bottom of page